Wiih :D

Heej älsklingar! Är faktiskt jätteglad just nu för vet ni.... :D Jag fick godkänt i engelska, hörförståelse & lääsförståelse!! Woow haha :D Jag trodde inte det faktiskt, kändes inte så jättebra igår när jag gjorde det,
mami & papi fråga igår hur gick det.. Jag sa jag vet inte... Lite depp sådär, & sen ba nuuu "AMANDA DU FICK GODKÄNT I NATIONELLA!!" 
Min engelskalärare känner ju mig så hon var lika glad som jag var över det, eller rättare sagt hon kände min glädje & den streds sig vidare till henne haha..  eftersom hon vet hur svårt jag har för det :D Hör gick mycke bättre än läs, hehe...
Duktigare på att höra vad folk menar när dom snackar än att läsa engelska texter.. Kan faktiskt ha med att jag är utomlands några gånger per år, eller aa, två iallafall haha! Eftersom då är jag tvungen till att snacka engelska med folk ;) (ska berätta en kul grej om det sen när jag är hemma..)

Jaja, jag älskar att blogga när jag är glaad så yes :D Är i skolan just nu, slutar snart, när jag är hemma sen ska jag berätta för myy parents sen lär vi fira med bio, ut & äta eller något såntdär!
Bäästavän fick också godkänt så vi sitter här helt hype just nu.. Det är liksom på gränsen att vi kommer in på vårat gymnasium vi sökt till, & vi vill verkligen komma in. Vill inte gå nån annanstans!

Jaja... Jag uppdaterar så fort jag är hemma, ska ha lite hemkunskap snart sen drar jag hem... Puss!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0