Bokstäverna fixade!

Heeej älsklingar!
Dethär med bokstäverna i min blogg, det var igår jag fick reda på hur det såg ut, även fall jag fått kommentarer dagligen om detta under en längre tid.. Som sagt, förlåt för det!
Jag har iallafall återställt allting nu så nu ska det se okej ut tror jag, om inte så får ni säga till!
Det tråkiga är bara att mina banners har försvunnit nu, även allting i kategorisidan, men det har jag fixat tillbaka nu.. Bara mina banners kvar!

Men det viktiga är iallafall att det funkar för er att läsa som vanligt nu, & även uppdateringen ska bli som vanligt igen. Den har ju varit lite sisådär sen lovet börja.
Men liksom, detta är ju mitt jobb & hur ofta har jag ledigt..? ALDRIG. Så att uppdateringen blir lite halvdan ibland, det får ni faktiskt acceptera!

Iallafall.. Jag sov ju hos Lollo från igår till idag, vi hade jättekul igår, vill dock inte gå in på det här.. Eller jag kan inte rättare sagt, aja.. Bra har jag haft det iallafall, lite trött nu bara. Vi la oss 4 inatt, & då när vi väl bestämde oss för att sova är det någon jävla fågel utanför lägenheten som håller på & skriker, så störande...
Men den störde i typ bara 10 minuter sen decka vi ;)
Sen imorse när vi lyckats tagit oss upp så fixade vi oss, åt lite frulle, sen drog vi till stan & hängde där en liten stund, asskum sak som hände oss på bussen påväg dit också HAHA!
Jaja...

Nu måste jag sätta igång med lite bloggjobb, har redan fått en del klagomail från samarbeten.. :/ Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0